Aviz

 Conferința de totalizare a stagiului de practică
25 martie 2021
Universitatea de Stat din Tiraspol

La eveniment au participat studenții ciclului I (învățământ cu frecvență și frecvență redusă) și cadre didactice universitare de la cele două catedre - Catedra Pedagogie și Metodica Învățământului Primar și Catedra Psihopedagogie și Educație Preșcolară:  Decanul Facultății de Pedagogie - CHIRICĂ G., dr., conf. univ.; Prodecan - MUNTEANU T., dr., lector univ.; Șef Catedră PMÎP  - GOLUBIȚCHI S., dr., conf. univ.; NOUR A., dr., lector univ.; PAVLENKO L., dr., conf. univ.; STAMATI E., asistent univ. ș.a.

Stagiile de practică la programele de studii la ciclul I licență reprezintă parte integrantă obligatorie a procesului educațional, se realizează în scopul aprofundării cunoştinţelor teoretice acumulate de către studenţi pe parcursul anilor de studii şi formării competenţelor stabilite prin CNC în domeniul de formare profesională.

Prezentăm în continuare secvențe din cadrul conferinței:



















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În data de 11 octombrie 2019, la Universitatea de Stat din Tiraspol, în Consiliul Științific Specializat D 531.01-90, a avut loc susţinerea publică a tezei de doctor în științe pedagogice a dnei LAȘCU Lilia cu tema „Formarea competenței de self-management a activității de învățare la studenți”, specialitatea 531.01.Teoria generală a educației, conducător ştiinţific – dr., profesor universitar BOTNARI Valentina.

Conferința de totalizare a practicii pedagogice/psihopedagogice.

Felicitări, dragi studenți!