AVIZ

În data de 17 martie (9.30 - 11.00) va fi  organizată o întâlnire online (pentru studenți și cadre didactice) cu  Eugenia Crețu, jurnalistă de la Radio Europa Liberă, oficiul din Chișinău, autoare de documentare în cadrul emisiunii „Pur și Simplu”. 

Tema orei: Cum ne protejăm de manipulare şi dezinformare?

Atelierul de educație media este organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul proiectului „Comunicare strategică și suport pentru mass-media în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană.

       Înainte de conectare participanții vor trebui să indice numele, prenumele și adresa electronică. Totodată, am aprecia dacă studenții/cadrele didactice vor avea camerele pornite în timpul evenimentului.

 Notă: Evenimentul se va organiza din contul orei a II

Linkul pentru ședința Zoom - https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkf-ChrT0vEtfNF1xpgskxBHO_tyThASUn













Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În data de 11 octombrie 2019, la Universitatea de Stat din Tiraspol, în Consiliul Științific Specializat D 531.01-90, a avut loc susţinerea publică a tezei de doctor în științe pedagogice a dnei LAȘCU Lilia cu tema „Formarea competenței de self-management a activității de învățare la studenți”, specialitatea 531.01.Teoria generală a educației, conducător ştiinţific – dr., profesor universitar BOTNARI Valentina.

Conferința de totalizare a practicii pedagogice/psihopedagogice.

Felicitări, dragi studenți!