AVIZ

 AVIZ!

Stimați studenți,

Vă invităm vineri, 11 decembrie 2020, ora 13:00, la ora publicăTRANSMISIA ÎN COMUNICAREA DIDACTICĂ”, ținută de Laurențiu ȘOITU, dr., Profesor emerit, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România.

Evenimentul se va realiza online, Aplicația Google Meet și va fi disponibil la link-ul: https://meet.google.com/vaj-vthi-wda .

_____________________________________________________________

AVIZ!

Stimați studenți,

Vă invităm sâmbătă, 12 decembrie 2020, ora 16:00, la ora publică PRACTICI CANADIENE (QUÉBEC) PRIVIND ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREȘCOLAR ȘI PRIMAR, ținută de dr. Veronica UNCU, Universitatea din Ottawa, Canada.

Evenimentul se va realiza online, Aplicația Google Meet și va fi disponibil la link-ul: https://meet.google.com/pvh-nyxf-hkm .

____________________________________________________________

AVIZ!

Stimați studenți,

Vă invităm joi, 17 decembrie 2020, ora 16:00, la ora publică EFECTELE INFLUENȚEI SOCIALE, ținută de dr. în sociologie Veronica UNCU, Universitatea din Ottawa, Canada.

Ora publică se va realiza online, Aplicația Google Meet, link: https://meet.google.com/mfb-jdda-qro .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Conferința de totalizare a practicii pedagogice/psihopedagogice.

În data de 11 octombrie 2019, la Universitatea de Stat din Tiraspol, în Consiliul Științific Specializat D 531.01-90, a avut loc susţinerea publică a tezei de doctor în științe pedagogice a dnei LAȘCU Lilia cu tema „Formarea competenței de self-management a activității de învățare la studenți”, specialitatea 531.01.Teoria generală a educației, conducător ştiinţific – dr., profesor universitar BOTNARI Valentina.

Felicitări, dragi studenți!