Realizarea activității didactice online.

Asigurarea continuității și calității procesului educațional la programele de studii
monitorizate de Catedra Psihopedagogie și Educație Preșcolară
 în contextul realizării activității didactice online

Vineri, 29 mai 2020, în cadrul Catedrei Psihopedagogie și Educație Preșcolară a fost desfășurată Conferința online de totalizare a rezultatelor stagiilor de practică:
Ø  practica de inițiere la programul de studiu Pedagogie în Învățământul Primar și Psihopedagogie;
Ø  practica de specialitate 1 la programul de studiu Psihopedagogie.
Mulțumim pentru susținere, implicare, flexibilitate, profesionalism conducătorului practicii din cadrul Catedrei PEP – dr., conf. univ. PAVLENKO Lilia și psihologilor care au monitorizat stagiile de practică în instituțiile de învățământ general: MÎRZA Nina, psiholog, grad didactic I, master în psihologie, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, mun. Chișinău; VORONIUC Ina, psiholog, grad didactic superior, Liceul Teoretic „Miguel de Cervantes”, mun. Chișinău.
 
 


       














Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Conferința de totalizare a practicii pedagogice/psihopedagogice.

În data de 11 octombrie 2019, la Universitatea de Stat din Tiraspol, în Consiliul Științific Specializat D 531.01-90, a avut loc susţinerea publică a tezei de doctor în științe pedagogice a dnei LAȘCU Lilia cu tema „Formarea competenței de self-management a activității de învățare la studenți”, specialitatea 531.01.Teoria generală a educației, conducător ştiinţific – dr., profesor universitar BOTNARI Valentina.

Felicitări, dragi studenți!